Семинарский храм

23.10.2014 г.| Богацький С.
Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих

 23 жовтня Почаївська духовна семінарія завжди святкує пам'ять Всіх Волинських Святих.

 Особливим благословінням Божим для жителів Волинської землі є їхні святі, адже вони являються ангелами-хранителями цього краю, котрі моляться за мир, спокій та спасіння людей, хто до них звертається.

 23 жовтня, в день пам'яті Всіх Волинських Святих, у семінарському храмі звершилися Всенічне Бдіння та Божествення Літургія. Після святкової Літургії відбувся хресний хід до каплички преп. Іова Чудотворця Почаївського, перед якою було звершено молебень до Волинських Святих.

Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих Почаївська семінарія звершила святкове богослужiння в день пам'яті Всіх Волинських Святих