Семинарский храм

19.05.2014 г.| Богацький С.

Почаївська Семінарія відсвяткувала пам’ять преподобного Іова ігумена та чудотворця Почаївського

 19 травня, в унісон із Свято-Успеньскою Почаївською Лаврою, Духовна Семінарія прославляє пам’ять преподобного Іова ігумена та чудотворця Почаївського. У семінарському храмі звершувалися Всенічне бдіння та Божественна Літургія, які очолив архімандрит Сава (Базюк).

 У семінаристів є благочестива традиція: кожного дня, після ранкової трапези, вони приходять просити благословіння та допомоги у преподобних Іова та Амфілохія Почаївських біля їхніх чесних мощей. Особливо студенти вшановують преподобного Іова, як поборника проти єресі та знавця книжної справи. Так і храм Семінарії освячено в пам’ять цих Великих Чудотворців землі Волинської, які стають покровителями для кожного, хто з вірою просить їх святих молитв та заступництва.

Хор Почаївської Семінарії взяв участь у молодіжному фестивалі хорового співу «Ave Maria» В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського