Семинарский храм

18.05.2014 г.| Богацький С.

Хор Почаївської Семінарії взяв участь у молодіжному фестивалі
хорового співу «Ave Maria»

 18 тарвня хор Почаївської Духовної Семінарії під керівництвом протодиякона Олександра Пушкарьова взяв участь у молодіжному фестивалі духовного хорового співу «Ave Maria», який відбувся у м. Кременець.

  На ІХ з’їзді молодіжних хорів Почаївська семінарія приймає учать уже вдруге, де майстерно виконує, як концертні, так і канонічні розпіви Богослужбових піснеспівів, показуючи усім присутнім красу та велич Православного Літургічного життя.

Хор Почаївської Семінарії взяв участь у молодіжному фестивалі хорового співу «Ave Maria» В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського В Почаївській семінарії відсвяткували день пам'яті преп. Амфілохія Почаївського